Aigua de Vilajuiga

Núm. producte: oferta1
2,25 / ampolla(es)
El preu inclou l'iva
 


Única, escassa i singular.

Entre camps, muntanyes i mar, brolla tal com raja, la nostra aigua Vilajuïga.

Una aigua mineral natural carbonatada naturalment (sense gas carbònic afegit) que té la deu a la comarca de l’Alt Empordà envoltat pel Parc Natural del Cap de Creus, allà on els Pirineus es troben amb el Mar Mediterrani. Un entorn de roques esculpides duran segles per la tramuntana i la pluja donen carisma a tant distingit paisatge.

L’aqüífer d’on prové està situat a uns 70 metres de profunditat connectat a la serra de la Verdera. Les bombolles naturals i els minerals saludables són fruit d’un viatge de més de 30 anys que s’inicia amb les pluges als turons circumdants del Parc Natural del Cap de Creus. L’aigua llisca a través del subsòl absorbint minerals al seu pas com el magnesi, el sodi, el calci, el liti i els bicarbonats, responsable de les seves bombolles naturals “d’agulla”.

Des del 1904 les seves propietats la converteixen en un bé únic i escàs, i per tant molt apreciada per qui valora el caràcter exclusiu de les bones coses que ens proporciona la natura. Aquesta singularitat la converteix en ideal per sublimar l’experiència gastronòmica de la bona taula, ja que a més de ser lleugerament gasificada i no saciar, marida amb els bons vins i caves per la seva suavitat i estructura organolèptica.

La nostra aigua brolla tal com raja de la natura per portar a taula tradició i passió, amb autenticitat i honestedat.

L’aigua amb uns punts de gas.

Les bombolles carbòniques naturals de Vilajuïga són més fines i més nombroses que les d’una aigua amb diòxid de carboni (CO2) afegit. És per això que l’aigua Vilajuïga ofereix uns punts subtils de gas que la fan molt delicada en boca i d’això que tingui un sabor tant únic.

El seu sabor és fruit dels minerals que conté. Els estrats geològics locals aporten diferents minerals que són els que donen a Vilajuïga les seves característiques tant especials.

Composició química (mg/L)
Residu sec a 180º C: 1.630
Bicarbonat (HC03): 1.550
Clorur (CI): 221
Fluor (F): 2,7
Sodi (Na): 568
Liti (Li): 0,88
Format: ampolla de vidre de 1 litre
Examine aquesta categoria: Productes en oferta